Til dig som elsker outdoor-livet

Outdoor

Er du en af de typer, der bare ikke kan få nok af at opholde dig i naturen? Og elsker du at være udenfor uanset vejr, sæson og tidspunkt? Så kender du sikkert også udtrykket ”Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning”. Påklædning er selvfølgelig ekstrem vigtig, når man opholder sig i naturen, men det er langt fra det eneste vigtige, hvis man vil nyde naturen til fulde.

En pandelampe er en af de ting, der altid kan være nyttig. En pandelampe giver dig mulighed for at have begge hænder frie, så du kan foretage dig en masse ting, selvom lyset er ved at forsvinde. En pandelampe kan blive din bedste ven, når du opholder dig i det fri og kan bruges til alt fra tilberedning af mad til en løbetur i skoven efter mørkets frembrud.

Soveposen og liggeunderlaget er to andre redskaber, du ikke kan undvære, når du nyder naturens mange muligheder. Forestil dig at du vandrer i den flotte natur i Norge eller Sverige, hvor der til tider kan være rigtig koldt om natten. Her vil du sætte pris på en sovepose og liggeunderlag af høj kvalitet. Nogle soveposer kan holde dig varm under utrolig lave temperaturer, mens andre er bedre egnede til en varm sommernat.

Den helt rette kniv kan også være uundværlig, når du opholder dig meget i naturen. En kniv kan bruges til mange forskellige aktiviteter og er nem at have med på farten. Du kan med fordel anskaffe dig en såkaldt Schweizerkniv, som indeholder flere funktioner. Dette er især en fordel, da du således slipper for at slæbe på flere forskellige værktøjer, da det hele er samlet i en. Husk at forholde dig til knivloven inden du tager en kniv med i lommen, så du undgår eventuelle overtrædelser.

Som beskrevet er påklædning ekstremt vigtigt, når du skal være aktiv i naturen. Er det koldt udenfor, er det vigtigt, at det inderste lag er med til at holde dig varm og sørge for, at du ikke får forfrysninger. Derudover er det vigtigt, at dine sko er af den bedste kvalitet, da sko skal give komfort og sørge for, at din fod ikke rutsjer rundt på de stejle underlag. Vælg din påklædning med omhu så alt fra undertøj til bælte har en funktion, når du vandrer i de forskellige terræner.

Der er meget mere grej, som kan være godt at have med på din outdoor-oplevelse. Det er dog vigtigt, at du vurderer, om det er vigtigt for din tur. Når du pakker til en tur i det fri, vil du opleve, er der er mange ting, du gerne vil have med. Du vil dog sætte pris på, at du overvejer nøje, hvad du tager med. Både fordi din rygsæk har begrænset plads, men også fordi det er dig selv, der kommer til at bære på den tunge vægt. Fokuser derfor på at pakke det absolut mest nødvendige, så du kan nyde den fantastiske natur.