Sådan kombinerer du læring med en stilfuld indretning på børneværelset

Børneværelset skal være et rum der føles trygt at være i, og som samtidig indbyder til leg og fordybelse. Børneværelset er et af de rum som løbende ændrer sig, i takt med at barnet vokser og behovene skifter. En anden ting der også ændrer sig i takt med at barnet bliver ældre, er behovet for at lære nye ting såsom alfabetet og tal. Hvad angår læring kan man som forældre hjælpe sit barn på vej, og det behøver ikke at være hverken svært eller kedeligt. Med nogle få tiltag kan man give sit barn en god og tryg introduktion til for eksempel alfabetet og tallene. En måde hvorpå du nemt kan inkorporer læring i dit barns hverdag, er ved at integrere det i din indretning, og du kan endda gøre det på en måde, så det samtidig ser stilfuldt ud. Læs med her, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan man kombinerer læring og indretning på børneværelset.

Flotte læringsplakater til børneværelset

Læringsplakater såsom en Abc plakat er et rigtig godt eksempel på, hvordan du kan integrere læring i din indretning. En Abc plakat er oplagt at have hængende på børneværelset, da den giver barnet en introduktion til bogstaverne i omgivelser der er vante og trygge. Men en Abc plakat kan også hænge i køkkenet, for eksempel på køleskabet, hvor mange familier ofte tilbringer meget af deres tid. Så kan man sammen øve sig på bogstaverne, og give barnet en stille og rolig introduktion til skolelivet.

En Abc plakat kan købes på Plakatdyr.dk og her findes mange forskellige varianter at vælge i mellem. Med muligheden for at vælge og vrage imellem de mange typer Abc plakater, kan du tilpasse dit valg, så det passer nøjagtig ind i din indretning. Mellem de mange varianter finder du blandt andet en Abc plakat med små illustrationer af forskellige dyr, der starter med den pågældende bogstav de placeret ud for. At sammensætte bogstaver med et dyr er nemlig en rigtig god hjælp for barnet til at genkende bogstaverne og deres udtale. Derudover gør de flotte farver og fængende billeder Abc plakaten spændende at kigge på, og indbyder børn som voksne til gode snakke om hvad de ser og hvad det er.

Er du ikke til de farverige Abc plakater med illustrationer på, kan du også vælge en lidt mere nedtonet og minimalistisk Abc plakat. Det kunne for eksempel være en sort og hvid Abc plakat, der med sit simple udtryk kan passe ind i langt de fleste hjem og i de fleste rum.

Er dit barn blevet lidt for gammel til en Abc plakat med dyr på, men ønsker I stadig at øve forskellen på store og små bogstaver, eller forskellen på konsonanter og vokaler, så findes der også en Abc plakat til at dække disse behov. Man kan eventuelt også vælge en matchende tal plakat, og hænge den sammen med sin Abc plakat – så har man muligheden for at øve begge dele.

Uanset hvilken Abc plakat du vælger, vil den helt sikkert tage sig godt ud på børneværelset!