Kvindens Guide til Lækkert Regntøj

Regnjakke

Det stærkeste tegn på, at det er blevet forår, er den store mængde nedbør. At se skyerne tømme sig for regn kan være ganske flot, men hvis det bliver ved med at regne kan det gå hen og blive utroligt irriterende. Især hvis du normalt bruger meget tid udendørs. I stedet for at se regnen som et irritationsmoment, så overvej at kigge på det dårlige vejr som en mulighed for at vise din fornemmelse for mode. Tjek dit skab og se hvad du har liggende af regnjakker, som du stolt kan vise frem denne sæson. Gennemse modemagasinerne for at finde ud af, hvilken slags tøj og tilbehør du skal føje til din nuværende kollektion for at være med på modens nyeste tendenser.

Forretning

Hvis du leder efter en regnjakke du kan tage på i forbindelse med arbejde, så bør du vælge et af de mange stilfulde designs lavet af bomuld og vandtæt syntetisk finish. Regnfrakker i kjole-design er relativt dyre, så sørg for at besøge flere butikker først, inden du køber. For at fremvise din stil skal du holde dig til designs med detaljer, der afspejler din personlighed. Du kan vælge jakker eller frakker med elegante mønstre, og jakker med flere lynlåse og lommer. En af de mest moderne tendenser i de sidste par år er dobbeltbrystede regnfrakker til kvinder. Så hvis din figur er kompatibel med dobbeltbrystede mønstre, så er det helt sikkert vejen at gå. Sort, kul grå og brune farver kan fungere godt med kjolebluser, nederdele og andet arbejdstøj.

Hverdag

Hvis du er typen, der elsker rock and roll musik, så vil du helt sikkert sætte pris på syntetiske regnfrakker i stilfuld læderlignende finish. Gå efter designs der har fuld lynlås og knappe-lukninger.  Lukningen er afgørende for hvor meget du kan holde kulden ude, og regulere varmen i din krop. Vælg stykker, der har store lommer, så du har plads nok til dine ting. Da mobiltelefoner og andet elektronisk udstyr ikke kan tåle at blive vådt, skal du også sørge for, at regnjakken har mindst to indvendige vandtætte lommer. Læderlignende regnfrakker til kvinder er bedst til aftener og afslappede dage, så forsøg ikke at bære dem på kontoret, medmindre du arbejder i et firma med et afslappet forhold til beklædning.

Sporty

Hvis du vil udstråle en farverig og ungdommelig personlighed, så sørg for at du også har en  windbreaker med hætte i din garderobe. På dage, hvor regnen er mild, kan du tage den lyse vindbryder på over dit andet tøj, og du vil helt sikkert føle dig på toppen. En windbreaker frakke i syntetisk gul, sort og rød er den bedste beklædningsgenstand efter at have knoklet i fitness-centeret eller dyrket sport med vennerne. Det er op til dit eget temperament om du vil gå efter en meget sports-agtig jakke, eller en mere neutral der kan passe til de fleste situationer.