Hverdagstøj du SKAL have i Garderoben

Tag et kig i spejlet. Er farven på dit tøj blegnet? Er dine bukser løse på knæene? Har du den samme sweater på, du fik til jul sidste år? Hvis det er tilfældet, er det måske tid for dig at forny din garderobe! Her er den ultimative liste over afslappet hverdagstøj til både mænd og kvinder som man simpelthen skal have, for at kunne kalde sig velklædt!

 

For mænd

  1. Jeans med lige ben

Disse jeans er gode til mænd, der ikke bryder sig om skinny jeans. De er skræddersyet godt nok til at få dig til at se godt ud, og giver dig samtidig mere “benrum” sammenlignet med de typiske skinny-jeans som diverse hipsters render rundt i. Et godt sted at kigge efter dem er i Levis, som typisk har et godt udvalg.

 

  1. Crew Neck T-Shirt

Det er nok tid til at smide de t-shirts ud, du har brugt i årevis. Det er bedre at investere i en t-shirt lavet i ordentlig kvalitet, der passer perfekt og føles lækker at have på. Crew neck t-shirts fra Stone Island eller lignende er perfekte i denne henseende.

 

  1. Trench Coat med bælte

Undgå at lade det uforudsigelse danske vejr ødelægge dit look. Traditionelt strækker stræklagene på en trench coat sig under knæet. Men moderne versioner har et kortere snit. Med en række forskellige farver kan du vælge den der passer bedst til din stil.

 

  1. Farverige sokker

Sokker er den store differentiator mellem dig og din påklædning. En mand, der gerne vil gemme sig og være en del af mængden, vil for det meste vælge sorte sokker. Men en mand med mod og eventyrlyst er ikke bange for at smide nogle farver ind i billeder.

 

  1. Alsidige blazer

En nem måde at give sin påklædning et løft er at iklæde sig en blazer. Det er ikke nødvendigt at købe en ultra dyr én, der koster en formue. Vælg en ensfarvet blazer, eller en med et subtilt mønster. Dette raffinerede, og alligevel uformelle stykke tøj, er et must-have til enhver mands garderobe.

 

For kvinder

  1. Sorte bukser

Sort går med alt. Udover at have en universel slankende effekt ser de også bare godt ud.

 

  1. Trendy Sort Kjole

Denne klassiker er fantastisk til dine mere fancy lejligheder og et must-have til din garderobe. Fra cocktail kjoler til flirty fest kjoler, er der er en bred vifte af muligheder. Vælg en der passer til din stil og samtidig ser stilfuld ud.

 

  1. Skjorte med Knapper

En normal skjorte med knapper ser godt ud med det meste. Du kan bære den med jeans, kjole bukser eller endda nederdele – det hele fungerer med en skjorte. Det er et af de mest alsidige beklædningsgenstande du kan eje, da den kan bæres afslappet såvel som i en formel situation.

 

  1. Frakke

Fra sommerblæst til kolde vintre vil en frakke pakke dig godt ind, når du er ude. En trendy og klassisk frakke vil ikke kun holde dig tør, men vil også give dig et moderne look, når vejret kræver at man pakker sig ind.

 

  1. Skræddersyet Blazer

En skræddersyet blazer kan blandes med ethvert outfit, selv det grundlæggende t-shirt og jeans look. Vælg din blazer i klassisk sort, da det vil gå med næsten alt i din garderobe.