Bliv tryg med Neonate

Tryg

Neonate er i dag nogle af de allermest populære babyalarmer, der findes på markedet. Det er resultatet af en norsk fars utilfredshed, over de allerede eksisterende produkter. Han besluttede sig derfor for, selv at udvikle og producere en sikker og brugervenlig alarm til barnet, som levede op til hans forventninger i modsætning til markedets eksisterende produkter.

Neonate er et resultat af en fars forhåbninger om at lave en babyalarm, der kunne leve op til de forventninger han på daværende tidspunkt havde både som far, men også som elektronikekspert. Da faderen efter længere tids søgen ikke havde heldet med sig, og dermed var langt fra at finde et produkt der kunne det, det skulle, måtte han tage opgaven i egen hånd og producere det helt perfekte produkt. Målet for den relativt nye virksomhed er at udvikle kvalitetsprodukter, som er blandt de allerbedste og mest brugervenlige på markedet. Der findes mange forskellige modeller af de populære babyalarmer og hver enkelt model har en unik funktion eller en kombination af flere.

Når du skal vælge alarm, skal du altid fokusere på at vælge det produkt, som dækker familiens behov på den bedst mulige måde. Det er også vigtigt at du ikke bare vælger den første og den bedste, men tager dig god tid, til at finde det helt rigtige produkt. Hvad vil du gerne have, at din babyalarm skal kunne, og har du også krav til både farve og design?

BC-5800D en rigtig bestseller

Denne babyalarm er det allermest populære produkt produceret af virksomheden. Modellen har fantastiske egenskaber og en rækkevidde på op til 800 meter og den har den bonus, at den alarmerer dig, hvis du kommer for langt væk, hvilket betyder at du ikke behøver at bekymre dig om, den rigtige placering af barnevognen. Alarmen er ikke særlig stor og er let anvendelig, så du skal ikke nødvendigvis bruge flere timer på at gennemgå den medfølgende brugsanvisning. Babyalarmen har 70 timers batteritid, og kan fuld oplades på kun 3-4 timer. Derudover har du den fordel, at alarmen er udstyret med vibrator, så du også bliver gjort opmærksom på babygråd, når du ikke kan høre den. 

BC-6500D en mere eksklusiv model

Denne model er en efterkommer af ovenstående model og den er lidt dyre og mere eksklusiv. Denne alarm har en funktion, der gør, at den slet ikke udsender stråling mens barnet sover. Modellen har stort set de samme egenskaber som BC5800D-modellen, inklusiv nogle ekstra rigtige gode egenskaber. Skærmen er udstyret med natlys, så du ikke blender baby under søvnen og det digitale sendesystem sikrer, at alarmen ikke forstyrres af unødvendig larm. Den allerstørste forskel ligger i den enestående talk-back mulighed som alarmen besidder, så du kan tale til og trøste dit barn herigennem.

BC-8000DV den mest funktionsrige babyalarm til dato

Det allernyeste medlem af familien er udstyret med et solidt og godt kamera, så du kan følge dit barn gennem søvnen. Videoforbindelsen har en rækkevidde på op til 300 meter, og ligesom de andre modeller en rækkevidde på 800 meter for lyd samt forbindelse. Denne model kan indstilles således, at der kun skabes forbindelse, når dit barn siger en lyd, så du på den måde kan sparre på batteriet.

Monteringssæt til alle alarmerne

Monteringssættet findes til alle modellerne og det gør det muligt for dig at fastspænde alarmerne flere steder. Der medfølger både sugekop, velcroholdere, bælteclips og bagstykker, så du har mage forskellige muligheder.